Bønnetjenesten for Norge > Vitnesbyrd > Frelse for de umulige
Frelse for de umulige

Frelse for de umulige

Randi forteller hvordan Gud brukte henne i en umulig situasjon...


Skje din vilje som i Himmelen så og på jorden, har de fleste av oss lært å be fra vi var små. Disse innholdsrike ordene finner vi i Fader Vår. Bønnen Jesus selv lærte sine disipler.
Dette var også min bønn, da jeg for noen år siden tok noen vakter på et sykehus. Hver dag ba jeg om en spesiell opplevelse av Guds nærvær, i møte med mennesker.
Denne dagen var jeg på en ny avdeling. Plutselig kommer det til meg at jeg skulle gå inn på et rom jeg ikke var tildelt. Jeg var i utgangspunktet uvillig, da jeg var redd for å blande meg inn i andres ansvarsområder. Da hvisker den hellige ånd til meg at jeg skal gå inn på rommet, og bare stille meg nederst ved sengen uten å si et eneste ord. Det var jo ingen vanskelig oppgave, så jeg gikk inn. I samme stund fyller Herrens herlighet rommet, og mannen begynner å slå seg på brystet mens han sier. ”Jeg har fått et nytt hjerte”. ”Jeg har fått et nytt hjerte”. Jeg forstod med en gang at han var blitt frelst. Denne dagen fikk jeg være vitne til hva mange års forbønn kunne utrette, og vi både gråt og lo. Han ville jeg skulle ringe kona så fort som mulig, og fortelle de gode nyhetene.
Jeg slår nummeret og hører en damestemme i andre enden. Jeg presenterer meg, sier at jeg ringer på vegne av hennes mann, for å fortelle at han har tatt imot Jesus og blitt frelst. Da kommer det raskt svar tilbake, at jeg hadde ringt feil, for hennes mann var en sterk motstander. Jeg prøver på nytt, og sier at han gråter av takknemlighet for frelsen.  ”Da er det i alle fall ikke min mann, for han gråter aldri”, svarer hun. For tredje gang prøver jeg å overbevise henne at bønnene var hørt, og Gud hadde gjort et under. Det var ikke lett, men jeg fortsatte og sa at Gud hadde gjort det som var så umulig for mennesker. Og at hennes mann hadde tatt imot Jesus uten at et eneste ord var sagt. Da kom det stille ”Takk”.

Vi ønsker velkommen en tid der slike opplevelser blir det normale. Vi vil se at den hellige ånd kommer så sterkt over byer og bygder, at mennesker kommer i syndenød og blir frelst.  Den onde har forsterket sitt nærvær, og hans program er blitt mer synlig enn noen gang. Han stjeler myrder og ødelegger. Han setter også inn et stormangrep på selve bæresøylene for samfunnet, hjem og familie.
I møtet med disse voldsomme angrep, utøser Herren sin Hellige ånd over sitt folk. Og Herrens herlighet blir synlig på en mye sterkere måte. Himlenes Rike kommer nær, med tegn under og mirakler, og mange såkalte ”umulige” skal bli frelst.
Skrevet av: arne 2008-08-14 10:27:00
Skriv ut
Les relaterte artikkler: Vitnesbyrd

Jeg lever bare fordi Jesus lever!

Dette er vitnesbyrdet mitt om hva Jesus har gjort i livet mitt. Jeg har gått fra å være fullstendig isolert fra denne verden, til å få livet i gave igjen av Jesus Kristus.

Frelse for de umulige

Randi forteller hvordan Gud brukte henne i en umulig situasjon...
Copyright © 2008 Oneweb. Alle rettigheter forbeholdes.
Designet av Rabbel Design  |  Utviklet av iProg

Siste nytt

GLOBAL BØNNEDAG 2016 – BØNN FOR DE FORFULGTE

GLOBAL BØNNEDAG 2016 – BØNN FOR DE FORFULGTE

«Husk på dem som er i fengsel, som om dere var fanger sammen med dem, likeså dem som blir mishandlet, for dere har jo selv et legeme!» Heb 13,3 (NB 88)

Dagens bibelord

Mitt ledeord

Mitt ledeord

Josva 21:45
"Ikke ett ord slo feil av alle de gode ord Herren hadde talt til Israels hus, det ble oppfylt alt sammen."

Vitnesbyrd

Frelse for de umulige

Frelse for de umulige

Randi forteller hvordan Gud brukte henne i en umulig situasjon...

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (21)