Bønnetjenesten for Norge > Profetier > Booths profeti om endetiden

Booths profeti om endetiden


”I de siste dager skal det bli - religion uten Den Hellige Ånd, kristendom uten Kristus, tilgivelse uten bekjennelse og frelse uten bekjennelse. Politikk uten Gud, himmel uten helvete”.
Min kommentar

Religion uten Den Hellige Ånd kjennetegnes av at man spør mer etter menneskelige løsninger på hvordan komme ut av stagnasjon, enn etter Den Hellige Ånd. Tekniske løsninger med diverse lederkurs i sentrum er typisk for denne retningen. Selv om lederkurs er bra i seg selv, blir det et blindspor dersom dette sees på som selve løsningen på problemene våre.

Kristendom uten Kristus sees i New Age. Der snakkes det om lysopplevelser, gjenfødelse og Kristusbevissthet uten at Jesus som stedfortreder og forsoner er med. Mange lar seg fange av dette tankesystemet. Og det er antagelig her Antikrist dukker opp?

Tilgivelse uten bekjennelse er jo som kjent en del av de såkalte nådeforkynnelsen. Man trenger ikke bekjenne synd da den ikke lenger finnes og er gjort opp en gang for alle. Dette er vranglære som fører til hovmod og mye innestengt dårlig samvittighet.

Frelse uten bekjennelse

Navnet Jesus vekker fremdeles forargelse. Det er blitt vanlig å si at man er kristen og har en tro, men den innbefatter ikke Jesus Kristus. Man vil ikke vedkjenne seg og bekjenne dette navnet. I følge Rom.10,10 kan man ikke bli frelst uten å bekjenne.

Politikk uten Gud

Norsk politikk er ikke spesiell sett i et globalt perspektiv. Gud settes uten for der materialismen eller andre religioner får overtak. Det blir synlig gjennom tankegangen som styrer lovgivningen.

Himmel uten helvete

Helvete benektes hårdnakket, også blant bekjennende kristne. Isteden for å behandle dette emnet slik Bibelen gjør, kutter man det bort fordi det vekker forargelse. Man ser bakover til Hallesby og andre og argumenterer med at ordet har fått feil innhold.

Skrevet av: arne 2008-09-10 13:48:00
Skriv ut
Les relaterte artikkler: Profetier

Romerriket og EU

Vi lever virkelig i høyprofetiske tider, hvor de profetiske forutsigelsene for både Israel og nasjonene går i sin bokstavelige oppfyllelse rett foran våre øyne.

Profeti av 90 år gammel dame fra Valdres

Denne profetien ble gitt til Emanuel Minos i 1968. Han sier selv at han ikke trodde på denne profetien den gangen, men nå har den gått i oppfyllelse.

Profeti av Wigglesworth

-jag var så uppfylld av denna profetia så jag skriver ner den till dig.

Booths profeti om endetiden

”I de siste dager skal det bli - religion uten Den Hellige Ånd, kristendom uten Kristus, tilgivelse uten bekjennelse og frelse uten bekjennelse. Politikk uten Gud, himmel uten helvete”.
Copyright © 2008 Oneweb. Alle rettigheter forbeholdes.
Designet av Rabbel Design  |  Utviklet av iProg

Siste nytt

GLOBAL BØNNEDAG 2016 – BØNN FOR DE FORFULGTE

GLOBAL BØNNEDAG 2016 – BØNN FOR DE FORFULGTE

«Husk på dem som er i fengsel, som om dere var fanger sammen med dem, likeså dem som blir mishandlet, for dere har jo selv et legeme!» Heb 13,3 (NB 88)

Dagens bibelord

Den store gjenoppretteren

Den store gjenoppretteren

Ikke aksepter nederlag eller tilbakeslag som endelig. Kom heller til den store gjenoppretteren.

Vitnesbyrd

Frelse for de umulige

Frelse for de umulige

Randi forteller hvordan Gud brukte henne i en umulig situasjon...

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (26)