Bønnetjenesten for Norge > > Takkeemner
Takkeemner

Takkeemner

Fra flere av de områdene vi ber for:


Fra Oslo

La oss først nevne noe gledelig: Ved starten på året var det aktuelt å legge ned politiets spesialenhet for menneskehandel og organisert kriminalitet -”gjengprosjektet” – pga manglende bevilgninger. Dette fortalte lederen for gjengprosjektet oss under bønneuken i januar. Vi lovet å be for saken, og nevnte den spesielt i bønnebrevet for februar. Nylig fortalte politiet oss at prosjektet har fått en tilleggsbevilgning på 6 mill. og vil gå videre med fullt trykk i 2008. Et håndfast bønnesvar!

Vi får nå høre at Oslo har fire ganger mer krim enn New York. Politiet er ukomfortabel med situasjonen. N.Y. har ikke alltid hatt en hyggelig kriminalstatistikk å vise til, det har heller ikke Washington D.C. hatt Noe har skjedd undervis, også i bønn. I USAs hovedstad ble det i første halvdel av juli 2006 begått 15 drap. De kristne i Washington innledet sin motoffensiv med en døgnkontinuerlig bønnesatsing i et telt i byens sentrum den samme måneden. I løpet av de seks dagene aksjonen varte, ble det ikke registrert ett eneste drap. Bølgen av ungdomsran i Oslo, som brått stoppet da vi mobiliserte i bønn, er ett av mange eksempler fra vår egen by om hvilket våpen bønnen er, midt inn i byens liv. Krimstatistikken for Oslo blir en utfordring i tiden fremover.

Takk, Arne.

Må bare si deg noe gledelig. På søndag ble naboen min både helbredet og frelst. Jeg ba han over til meg mens evangelisten Bernt Rosberg var på besøk hos oss. Naboen min hadde hatt vondt i ryggen. Bernt sjekket bena hans, og den ene var 1 cm for kort. Så ba han, og benet vokste ut 1 cm. Så spurte han om han ville blir frelst, og det ville han. Så gjentok han frelsesbønnen med Bernt.

 

I dag ble så broren min i Oslo helbredet og frelst han også! Bernt Rosberg hadde avtalt med min bror om å komme på møte på Betel Stovner, og det gjorde han. Hans ben var 1,5 cm for kort og han har hatt veldige ryggplager i det siste. Benet vokste ut og min bror tok i mot Jesus. Etterpå var han med og ba for folk i forsamlingen sammen med Bernt.

Jeg er så glad og lykkelig. Takk og lov. Jesus har all makt i himmel og på jord.

 

Hilsen

Torstein


Bønnesvar:
Inge som hadde det veldig tøft psykisk, har det mye bedre nå etter forbønn.

Marit har hatt hofteoperasjon og ble bedt for i forbindelse med dette! Operasjonen gikk veldig bra og hun takker for forbønn.

Dame med tett tårekanal på venstre øye har hatt mange operasjoner for å åpne denne kanalen uten at det lykkes. Etter forbønn er hun nesten helt bra.

Bestemor takker for forbønn for Frida 13år som hadde leddegikt. Hun er nå erklært frisk! Takker for forbønn!

Alice takker for forbønn for en eksamen hun var veldig redd for. Det har gått veldig bra!

Vekkelse blant barn og unge
Smelteverket på Levanger, som er menigheten Elihu sitt ungdomsarbeid, opplever at mange unge blir frelst og helbredet. Ungdommer har kommet rett inn fra gata og blitt slått av Guds kraft og tatt i mot Jesus med det samme. Vi gleder oss med dem og takker for svar på våre bønner! Dette ser ut til å være på Guds agenda for Norge akkurat nå!

Jesusrevolution
I løpet av 2007 har JR gitt evangeliet til ca 50 000 mennesker ansikt til ansikt. Av disse har 1600 sagt ”Ja” på invitasjonen om å ta i mot Jesus Kristus som deres personlige frelser og herre”.

Skrevet av: arne 2008-09-24 14:47:00
Skriv ut
Copyright © 2008 Oneweb. Alle rettigheter forbeholdes.
Designet av Rabbel Design  |  Utviklet av iProg

Siste nytt

GLOBAL BØNNEDAG 2016 – BØNN FOR DE FORFULGTE

GLOBAL BØNNEDAG 2016 – BØNN FOR DE FORFULGTE

«Husk på dem som er i fengsel, som om dere var fanger sammen med dem, likeså dem som blir mishandlet, for dere har jo selv et legeme!» Heb 13,3 (NB 88)

Dagens bibelord

Gud svarer

Gud svarer

Gud både hører og svarer.

Vitnesbyrd

Jeg lever bare fordi Jesus lever!

Jeg lever bare fordi Jesus lever!

Dette er vitnesbyrdet mitt om hva Jesus har gjort i livet mitt. Jeg har gått fra å være fullstendig isolert fra denne verden, til å få livet i gave igjen av Jesus Kristus.

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (17)