Bønnetjenesten for Norge > > Gjennombruddsbønn
Gjennombruddsbønn

Gjennombruddsbønn

Daniel ba til gjennombruddet kom. Vi har lett for å strø rundt oss med tilfeldig valgte bønner.


Vi bærer ofte frem bare ønsker og ikke virkelige bønner som vi er desperate etter å få svar på. Ettersom menigheten modnes til å stå i den siste tidens vekkelse, vil bønnene bli mer og mer målrettede og pågående. Det vil bli rop etter åndsutrustning og Guds kraft. Vi vil strebe etter at Bibelens ord om nådegaver og tjenestegaver skal oppfylles. Vi vil ikke være fornøyde med å gå til og fra møter uten at den minste forandring skjer. Menigheten vil igjen lengte etter helhet og ikke være fornøyd med å være en flokk individualister som samles en gang i uken. Ropet etter fornyelse vil komme, og Gud vil høre og svare!

Hør hva Charles Spurgeon sier: ”Daniel vendte sitt ansikt til Gud. Det betyr at han var fast bestemt på å få det han ba om. Vi gjør aldri noe her i verden før vi har vendt vårt ansikt til Gud. De soldatene som vinner striden er de som har bestemt seg for å seire eller dø. Den halvhjertede kommer ingen steder. Undre for Gud og sannheten blir ikke gjort av sovende mennesker. Sjeler blir ikke frelst gjennom mennesker som knapt bryr seg om hvor vidt de selv er frelst. Hvis et menneske vil gjøre noe for Gud, må han vende sitt ansikt og hele sitt hjerte og hele sin besluttsomhet mot å tjene Gud, fast bestemt på at fra nådens trone går han ikke bort før han har fått velsignelsen”.

Gjennombruddsbønnen er ikke en bønn jeg ber i ny og ne, men jeg ber om igjen og om igjen til jeg ser svaret komme. Jeg er desperat etter å se oppfyllelsen. Jeg speider etter den hele tiden og skyr ingen anstrengelser for å få bønnesvar. Det er hjertets innstilling Gud ser etter og ikke hvilke ord jeg bruker. Det er ikke det formfullendte han ser etter, men det som kommer fra et hjerte han har fått lov til å sette i brand.

Jakob sa da han fikk besøk av Herren: ”Jeg slipper deg ikke før du velsigner meg!” Det er den rette innstillingen. Vi har en tendens til å tro at bare vi har lagt saken fram for Gud en gang, er det nok! Til dette sier Jesus noe om en enke som kom gang på gang til en urettferdig dommer for å få sin rett! Hun kom om igjen og om igjen for å få det hun ba om. Elias måtte gå syv ganger å be før svaret kom. Daniel måtte be i 21 dager før engelen kom fram med budskapet. Tror vi at det er annerledes for oss?

Skrevet av: arne 2008-12-08 22:04:00
Skriv ut
Copyright © 2008 Oneweb. Alle rettigheter forbeholdes.
Designet av Rabbel Design  |  Utviklet av iProg

Siste nytt

GLOBAL BØNNEDAG 2016 – BØNN FOR DE FORFULGTE

GLOBAL BØNNEDAG 2016 – BØNN FOR DE FORFULGTE

«Husk på dem som er i fengsel, som om dere var fanger sammen med dem, likeså dem som blir mishandlet, for dere har jo selv et legeme!» Heb 13,3 (NB 88)

Dagens bibelord

Gjør som Josva

Gjør som Josva

Guds Ord hjelper oss inn i Guds gode framtid.

Vitnesbyrd

Frelse for de umulige

Frelse for de umulige

Randi forteller hvordan Gud brukte henne i en umulig situasjon...

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (27)