Bønnetjenesten for Norge > Artikler > Reis deg Guds menighet!
Reis deg Guds menighet!

Reis deg Guds menighet!

Det er tid for Guds menighet å reise seg og slå tilbake mot fiendens angrep.

Overskriften er hentet fra en gammel salme. Det står videre at ”Natten er omme, solkledd står dagen med kall fra din Gud.” Ja, dagen er virkelig kommet da Guds menighet må reise seg og slå tilbake det angrepet Satan retter både mot menigheten og nasjonen Norge. Vi må rope det ut: Guds menighet, reis deg i bønn! Reis deg i frimodig forkynnelse av Guds ord. Reis deg i fellesskap og gå samlet mot malstrømmen av synd, fortielse, sløvhet, likegyldighet og annet som truer både Guds menighet og vår nasjon!

Da Nehemias fikk nyheten om tilstanden i Jerusalem, satte han seg ned og gråt. Deretter reiste han seg i bønn og faste og påkalte Guds navn! Han hadde medynk med landet han kom fra og hadde sin identitet i. Deretter handlet han. Etter å ha fått tillatelse fra kongen, reiste han opp til Jerusalem for å se nøyere på tilstanden og planlegge hva som kunne gjøres. Han satt ikke bare å så på det som hadde hendt. Han resignerte ikke. Han prøvde heller ikke å bortforklare sannheten og omtolke virkeligheten.

REvital er et svar på en nødssituasjon både i menigheten og i nasjonen. Etter år med bønn og påkallelse har ”Makedoniaropet” nådd oss: ”Kom over og hjelp oss”, og nå er vi i gang i 6 menigheter med hjelp til fornyelse og revitalisering. Inne i bladet vil du finne en rapport fra arbeidet som viser hva som har skjedd i løpet av de siste to årene. Her er det mye å glede seg over. Les og bli inspirert.

Vi har heller ikke gitt opp å be for Norge! Det trengs mer enn noen gang! Derfor er vi med i Global Bønnedag og andre markeringer. Det er godt å være flere som løfter i flokk! Da kjennes det ikke så tungt å løfte. Vi må nå be for regjeringa som ser ut til å ha kommet til enden av et løp der hovmod og arroganse har vært mer enn synlig. De har kommet inn i en situasjon som er resultat av de holdninger de bygger på og de lover de har vedtatt og måten dette er gjort på.

Det står at Gud står den stolte i mot, men den ydmyke gir han nåde! Nå trenger vi som kristenfolk å gå foran med et godt eksempel på ydmykhet og vise vei for en revitalisering av Norge som kristen nasjon. Vi må vise både partiene og statsrådene at veien ikke er å opphøye seg mot Gud, men å ydmyke seg for ham! Da vil vi få hans velsignelse og igjen være en nasjon som ærer Gud og bygger et godt samfunn!

Skrevet av: arne 2011-02-21 19:23:00
Skriv ut
Les relaterte artikkler: Artikler

Har du vært inne på benorge.com?

Det meste som skjer på nett, skjer på vår nye adresse www.benorge.com.

Reis et bønnealter

I hjem og menighet – I HVER BY I NORGE

Julehilsen fra Bønnetjenesten for Norge

«For et barn er oss født, en sønn er oss gitt. Herredømme er lagt på hans skulder, og hans navn skal kalles Under, Rådgiver, Veldig Gud, Evig Far, Fredsfyrste.» Jesaja 9,6

"Komme ditt rike"

Bønner som bæres fram på "BØNNEALTERET" i ditt hjem, i din menighet og i din by...
Copyright © 2008 Oneweb. Alle rettigheter forbeholdes.
Designet av Rabbel Design  |  Utviklet av iProg

Siste nytt

GLOBAL BØNNEDAG 2016 – BØNN FOR DE FORFULGTE

GLOBAL BØNNEDAG 2016 – BØNN FOR DE FORFULGTE

«Husk på dem som er i fengsel, som om dere var fanger sammen med dem, likeså dem som blir mishandlet, for dere har jo selv et legeme!» Heb 13,3 (NB 88)

Dagens bibelord

Mitt ledeord

Mitt ledeord

Josva 21:45
"Ikke ett ord slo feil av alle de gode ord Herren hadde talt til Israels hus, det ble oppfylt alt sammen."

Vitnesbyrd

Frelse for de umulige

Frelse for de umulige

Randi forteller hvordan Gud brukte henne i en umulig situasjon...

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (18)