Bønnetjenesten for Norge > Andakt > - Herre, send vekkelse og begynn med meg!
- Herre, send vekkelse og begynn med meg!

- Herre, send vekkelse og begynn med meg!

Må dette bli et rop som sprer seg over hele Norge.

Det er ikke først og fremst alle andre som trenger en fornyelse og berøring av Jesus. Jeg trenger stadig å ydmyke meg innfor Herren og rope etter dybdene i Gud.  Det kan være fint med vanlige møter og koselige samlinger, men det finnes en lengsel etter mer. En lengsel etter å gå dypere i Mesterens nærvær og til å innta nye områder for Guds Rike. Jeg kan ikke leve et normalt og fint liv. Det finnes et dypere kall som ikke vil gå bort. Moses ba om å få se Guds herlighet, for han ønsket å kjenne Gud på dypet. Ingenting kan erstatte herligheten. Ingenting kan erstatte det å virkelig kjenne Gud.

 

- Gud, du ser mitt rop. Du ser min lengsel etter mer av Deg. Tilgi meg alt det uviktige og verdslige jeg har fylt livet mitt med. Må jeg forsvinne i Din herlighet slik at det bare er Du som blir synlig. Må Du bli æret i alle ting!

- La meg kjenne mer av Din nød for de som ikke kjenner Deg slik at jeg blir drevet til å be og arbeide for at manges flere skal bli frelst. Må skuffelse erstattes av en stor forventning til oppfyllelsen av Dine løfter. Spreng begrensninger og bryt fryktens ånd. Øs ut Din Ånd som en mektig elv over hele Norge! Vi trenger Din nåde!

 

«Å, om mitt folk ville høre på meg, om Israel ville vandre på mine veier! Snart skulle jeg da kue deres fiender og vende min hånd mot deres motstandere.» Salme 81,14-15


LAO

Skrevet av: arne 2012-06-30 12:51:00
Skriv ut
Les relaterte artikkler: Andakt

Ikke som jeg vil, men som Du vil

- Herre vi ber om vekkelse over Norge. Begynn med meg!

Stopp, og lytt

Hva taler Gud blant de du vandrer i blant?

Nød for mennesker

Er du med i den store redningsaksjonen?
Copyright © 2008 Oneweb. Alle rettigheter forbeholdes.
Designet av Rabbel Design  |  Utviklet av iProg

Siste nytt

GLOBAL BØNNEDAG 2016 – BØNN FOR DE FORFULGTE

GLOBAL BØNNEDAG 2016 – BØNN FOR DE FORFULGTE

«Husk på dem som er i fengsel, som om dere var fanger sammen med dem, likeså dem som blir mishandlet, for dere har jo selv et legeme!» Heb 13,3 (NB 88)

Dagens bibelord

Guds nåde

Guds nåde

"Og de blir rettferdiggjort uforskyldt av hans nåde ved forløsningen i Kristus Jesus." Rom. 3:24

Vitnesbyrd

Jeg lever bare fordi Jesus lever!

Jeg lever bare fordi Jesus lever!

Dette er vitnesbyrdet mitt om hva Jesus har gjort i livet mitt. Jeg har gått fra å være fullstendig isolert fra denne verden, til å få livet i gave igjen av Jesus Kristus.

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (19)