Bønnetjenesten for Norge > Artikler > Bønn for et viktig arbeid
Bønn for et viktig arbeid

Bønn for et viktig arbeid

Vi trenger bønnepartnere som støtter opp om arbeidet med Global Bønnedag, som Aron og Hur gjorde det for Moses.


Gud har store planer for Norge. Norge har en viktig profetisk rolle i Europa, og videre ut i verden. Vi tror at Global Bønnedags visjon og ressurser er en av mange redskaper som Herren vil bruke til å virkeliggjøre sine planer for landet. Norge skal fylles med bønn!

Bli med å be for dette viktige arbeidet.


"Da gikk det slik at så lenge Moses holdt sin hånd løftet, hadde Israel overtaket, men når han lot hånden synke, da fikk Amalek overtaket. Men da Moses' hender ble tunge, tok de en stein og la under ham, og han satte seg på den. Og Aron og Hur støttet hans hender, en på hver side. Så holdt hans hender seg støe helt til solen gikk ned." 2. Mos. 17, 11-12


7 FOKUSOMRÅDER

Under finner du bønneemner som du kan være med å be for gjennom uka.

MANDAG

Bønn ut fra verdiene
Vi ønsker at alt vi gjør skal være preget av de Bibelske verdiene som ligger til grunn for Global Bønnedag. Be om at alt vi gjør, gjøres ut fra sann kjærlighet og rene motiver. Verdiene kan du se HER.

 

TIRSDAG

Bønn for arbeiderne

Be for komiteen, medarbeidere, rådgiver etc. Be for de som er med på arbeidet med bønneguiden – grafikk, oversettelse, korrekturlesing etc. Vi trenger også flere nye og gode medarbeidere som er kalt og utrustet av Gud. Ønsket er å få med folk som kan jobbe med administrasjon og overfor ulike medier. Be om Guds ledelse, kraft og beskyttelse. Be om at alt blir til ære for Gud, og at Guds hensikter blir oppfylt gjennom oss.

 

ONSDAG

Bønn for de som gjør arbeid for oss eksternt

Be for trykkeriet vi benytter og evt. andre som vi er i kontakt med. Be om nye kontakter med ressurspersoner og tjenester som kan løfte arbeidet.

 

TORSDAG

Bønn for de vi betjener

Be for de menighetene og bønnegruppene som har vært med, at de skal gå videre i bønn og handling. Be om en mobilisering av nye menigheter og bønnegrupper som oppdager og kobler seg på Global Bønnedag. Vi tror på enhet og forsoning mellom generasjonene. Be fram flere lokale initiativ som løfter fram bønn for og med barn og ungdom. Be om at Gud åpner dører slik at Jesus blir løftet opp, visjonen spres og bønnens makt blir satt på dagsorden.

 

FREDAG

Bønn for de som står bak Global Bønnedag

Be for de som har født fram arbeidet med Global Bønnedag sentralt. Be for de som jobber med å gjøre info og ressursmateriell tilgjengelig, om beskyttelse, nåde, gjennombrudd og ledelse. Be om at Guds overflod av ressurser skal komme dem til hjelp.

 

LØRDAG

Bønn for landene som deltar

Be om en verdensvid utøselse av Guds Ånd. Be om at bønnen virkelig skal bli en livsstil for de som deltar (noe mange har opplevd allerede), og at dette resulterer i misjon og forvandling av samfunn.

 

SØNDAG

Bønn om sann enhet

Be om at Global Bønnedag skal bidra til sann åndelig enhet basert på Guds eget Ord. Bibelen og den apostoliske bekjennelsen danner grunnlaget for vår enhet. Når vi står sammen i enhet skal folk oppdage at vår Mester er en levende virkelighet.

La Herren lede deg i bønn.


På forhånd – takk for din forbønn!


Skrevet av: arne 2012-12-14 18:25:00
Skriv ut
Les relaterte artikkler: Artikler

Har du vært inne på benorge.com?

Det meste som skjer på nett, skjer på vår nye adresse www.benorge.com.

Reis et bønnealter

I hjem og menighet – I HVER BY I NORGE

Julehilsen fra Bønnetjenesten for Norge

«For et barn er oss født, en sønn er oss gitt. Herredømme er lagt på hans skulder, og hans navn skal kalles Under, Rådgiver, Veldig Gud, Evig Far, Fredsfyrste.» Jesaja 9,6

"Komme ditt rike"

Bønner som bæres fram på "BØNNEALTERET" i ditt hjem, i din menighet og i din by...
Copyright © 2008 Oneweb. Alle rettigheter forbeholdes.
Designet av Rabbel Design  |  Utviklet av iProg

Siste nytt

GLOBAL BØNNEDAG 2016 – BØNN FOR DE FORFULGTE

GLOBAL BØNNEDAG 2016 – BØNN FOR DE FORFULGTE

«Husk på dem som er i fengsel, som om dere var fanger sammen med dem, likeså dem som blir mishandlet, for dere har jo selv et legeme!» Heb 13,3 (NB 88)

Dagens bibelord

Guds nåde

Guds nåde

"Og de blir rettferdiggjort uforskyldt av hans nåde ved forløsningen i Kristus Jesus." Rom. 3:24

Vitnesbyrd

Frelse for de umulige

Frelse for de umulige

Randi forteller hvordan Gud brukte henne i en umulig situasjon...

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (19)