Bønnetjenesten for Norge > Artikler > Steve Hill: - Åndelig snøskred som kan ta livet av millioner
Steve Hill: - Åndelig snøskred som kan ta livet av millioner

Steve Hill: - Åndelig snøskred som kan ta livet av millioner

Dette kommer til deg fra en mann som nettopp har gått gjennom dødsskyggens dal.

Etter å ha vært nær å gå inn i evigheten for bare en kort stund siden ... har alt blitt klarere. Jeg kan høre Han hviske. Uforminsket lydighet har blitt mitt mandat. Det er derfor jeg skriver dette ordet fra Herren.

For noen dager siden, etter god kvalitetstid med Jesus, ble jeg overrasket av en alarmerende visjon. Jeg så et massivt majestetisk fjell dekket i glinsende snø. Det minnet meg om Matterhorn i de sveitsiske alper. Dets topper var glitrende hvite og jeg ble overrasket av Guds fokus på detaljene. Det var så realistisk at jeg ønsket å gå på ski!Men jeg følte at det var noe mer Den Hellige Ånd var i ferd med å avsløre. Idet jeg lukket øynene, var jeg i et fantastisk vinterland  med tusenvis av travle ferierende. Ski-hytter, leiligheter, hoteller og andre hytter var i full kapasitet på dette populære feriestedet.

Dag ble raskt til kveld mens skiløpere, snowboardere og sportsentusiaster holdt på med sitt. Forventningene vokste da snøen begynte å falle. Mens alle gikk til sengs var forventningen at morgendagen vil bli en dag av ren nytelse i bakker med nysnø.  For en ivrig skiløper, er gleden av å være den første til å stå på ny snø som en drøm som går i oppfyllelse.

Gjennom hele natten, falt mengder av ny snø i bakken. Den nattlige skipatruljen ble satt i full beredskap.Deres oppgave var klar. Med stor fare for dødelige snøskred inntok de sine poster.

Jeg begynte å gråte mens visjonen fortsatte og jeg så dens åndelige betydning.

Skipatruljen opererte som en godt trent tropp.Noen var i helikoptre med små bomber,  andre på snøscootere lastet med håndholdte sprenglegemer. Det som så ut til være en strategisk gruppe med skarpskyttere ble utplassert på basen,og de manøvrerte anti-tank våpen rettet mot snødekte topper. De skjøt sine våpen på strategiske punkter i "snøskred-sonen" for å tvinge frem snøskred før snøen nådde til en livstruende dybde. Dersom mengder av tung, tett snø  på toppen av lettere snø ikke blir tatt hånd om, vil den lett rase ned med en utrolig fart og styrke, og kan resultere i enorme skader og tap av liv.

Herren begynte å tale. Jeg skalv. Den ferske nysnøen representerte denfalske lærensom stadig faller på ørene av Kristi legeme. Det har vært, og er, et tungt snøfall. Skiløperne representerte troende og ikke-troende, som stolte på feriestedet for en trygg og minnerik opplevelse. Som kristne har vi blitt advart om å være edrue og årvåkne (1 Peter 5:8). Imidlertid har den nåværende, fryktinngytende lære dullet mange inn i en dypere søvn.

De lag på lag av snø har stadig dekket til den solide, tradisjonelle sannheten om Kristus. Sannheten er at tåpelig undervisning i disse dager vil bli så moderne [populært] slik at selv de mest dedikerte troende kan bli bedratt (Matt. 24:24). Det skjer foran øynene våre. En åndelig leder sa her om dagen: "Dere er gammeldagse hellighetsfolk, vi er moderne nådefolk. Du lever i bundethet  mens vi kan gjøre hva vi vil.»

Hyrder og lærere over hele verden har falt forkjetterske læresetninger,inkludert universell forsoning, guddommeliggjøring av mennesket, de utfordrer gyldigheten av Guds Ord, inkludert hans dommer, og fjerner til og med enhver grense og hevder at Hans utrolige nåde innebærer "utrolig frihet". Du står fritt til å leve etter dine egne lyster. Høres det kjent ut? "De hadde ingen konge og gjorde det som var rett i egne øyne" (Dommerne 17:6). Disse populære selvutnevnte pastorer dekker disse "bakkene" og vil bli holdt ansvarlig for millioner av menneskers åndelige død.

Akkurat som skipatruljen gjorde i denne visjonen, må de som er klar over hva som skjergjøre raske og nøyaktige handlinger. Deres krigføringsvåpen må være rettet mot toppene og «snøskredterreng» for å jage løgnene. Apostler, profeter, evangelister, hyrder og lærere må være villig til å slippe åndelige bomber, avfyre anti-kjetteri raketter, og selv kjøre inn i faresonen bevæpnet med eksplosiv sannhet og konfrontere dette potensielle snøskred. Generalene i denne generasjonen må forlate baktroppene og sette sine år med erfaring inn ved frontlinjene.

Venn, jeg vil ydmykt oppfordre deg til å akte på denne visjonen og ta den for Herrens åsyn. Jeg har skrevet det akkurat som det ble gitt. Mitt ansvar er å dele med Kristi legeme hans ord til meg.Ørene som hører og hendene som adlyder er utenfor min kontroll. Dette er ikke bare Steve Hill som forteller en historie. Det meste av det Herren deler med meg er personlig og forblir i mitt hjerte. Men jeg tror oppriktig at dette er en advarsel for tiden vi lever i.

Satan holder på å snø ned kristne, men det kan bli stoppet. I visjonen hørte jeg eksplosjoner.Jeg så dedikerte kristne soldater som desperat gjorde hva som helst som var nødvendig for å stoppe dette snøskred før ødeleggelsen skjedde. En av de mektigste våpen vi besitter for å bekjempe dette snøskred er tungen. La Gud sette din tunge i brann ved å forkynne ALLE ordene i rødt.Hvis vi iverksetter tiltak vil resultatet blir en nedriving av falsk lære og tilbake er et lag av solid, Gudgitt, bibelsk undervisning som vil redde de fortapte, helbrede de syke og styrke kristne til å gjøre det sanne tjenestens arbeid.

Oversatt av Stein Erik Nergård.

Steve Hiller grunnlegger avHeartland Churchi Las Colinas, Texas.Han er kanskje mest kjent som evangelist for Brownsville-vekkelsen i Pensacola. Hjemmesiden hans er www.stevehill.org.

Trykt med tillatelse fra Charisma, april 2013. Copyright Charisma Media, USA. Alle rettigheter er forbeholdt. www.charismamag.com  

Reprinted with permission from Charisma, April 2013. Copyright Charisma Media, USA. All rights reserved. www.charismamag.com

Skrevet av: arne 2013-04-03 22:40:00
Skriv ut
Les relaterte artikkler: Artikler

Har du vært inne på benorge.com?

Det meste som skjer på nett, skjer på vår nye adresse www.benorge.com.

Reis et bønnealter

I hjem og menighet – I HVER BY I NORGE

Julehilsen fra Bønnetjenesten for Norge

«For et barn er oss født, en sønn er oss gitt. Herredømme er lagt på hans skulder, og hans navn skal kalles Under, Rådgiver, Veldig Gud, Evig Far, Fredsfyrste.» Jesaja 9,6

"Komme ditt rike"

Bønner som bæres fram på "BØNNEALTERET" i ditt hjem, i din menighet og i din by...
Copyright © 2008 Oneweb. Alle rettigheter forbeholdes.
Designet av Rabbel Design  |  Utviklet av iProg

Siste nytt

GLOBAL BØNNEDAG 2016 – BØNN FOR DE FORFULGTE

GLOBAL BØNNEDAG 2016 – BØNN FOR DE FORFULGTE

«Husk på dem som er i fengsel, som om dere var fanger sammen med dem, likeså dem som blir mishandlet, for dere har jo selv et legeme!» Heb 13,3 (NB 88)

Dagens bibelord

Salvelsens hemmelighet og betydning

Salvelsens hemmelighet og betydning

"Gud salvet Jesus fra Nasaret med Den Hellige Ånd og kraft, han som gikk omkring og gjorde vel og helbredet alle som var underkuet av djevelen, fordi Gud var med ham." (Ap.gj.10,38)

Vitnesbyrd

Jeg lever bare fordi Jesus lever!

Jeg lever bare fordi Jesus lever!

Dette er vitnesbyrdet mitt om hva Jesus har gjort i livet mitt. Jeg har gått fra å være fullstendig isolert fra denne verden, til å få livet i gave igjen av Jesus Kristus.

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (27)