Bønnetjenesten for Norge > Artikler > 200-års jubileum
200-års jubileum

200-års jubileum

Gratulerer med dagen, Norge!

Mye positivt
Det er mye å glede seg over i landet vårt. I stedet for å framheve alle våpnene og krigsmaskineriet som andre land gjør på sin nasjonaldag, så løfter vi fram barna. Samhold, frihet og solidaritet står i fokus. Nasjonalsangen vår uttrykker fortsatt avhengighet av Gud, og flere av våre verdier har fortsatt en kristen basis.

Men Norge er i krise. Grunnlaget vårt forkyves og agendaer som vil være ødeleggende for landet iverksettes. Dette skjer både i det skjulte og i det åpenlyse. I dag er det brukt mange store og fine ord, men hvilken plass har Gud hatt i det hele. Vi har sunget om Gud, men de færreste har sunget versene av hjertet. Noen har nok sunget dem i forrakt.

Kalt til å være en veiryddernasjon
Norge trenger å komme inn i sitt kall som veiryddernasjon. Vi er kalt til å rydde vei for Herren (ikke fienden), og Europa trenger at Norge reiser seg inn i sitt kall.

"Rydd Herrens vei, gjør hans stier rette! Hver dal skal fylles opp, hvert fjell og hver haug skal senkes. Det krokete skal rettes ut, og de ujevne veier skal bli jevne. Og alt kjød skal se Guds frelse." Lukas 3,4b-5

La oss fortsette å drømme om, be om og arbeide for å se et folk som vender seg til Jesus. La oss be om at Herre skal være bygningsmann og vokter for nasjonen.

"Dersom Herren ikke bygger huset, arbeider bygningsmennene forgjeves. Dersom Herren ikke vokter byen, våker vekteren forgjeves. Forgjeves står dere tidlig opp, setter dere sent ned, eter slitets brød. Det samme gir han sin venn mens han sover." Salme 127,1-2

Må Gud velsigne Norge!

Tekst: LAO
Skrevet av: arne 2014-05-17 18:04:00
Skriv ut
Les relaterte artikkler: Artikler

Har du vært inne på benorge.com?

Det meste som skjer på nett, skjer på vår nye adresse www.benorge.com.

Reis et bønnealter

I hjem og menighet – I HVER BY I NORGE

Julehilsen fra Bønnetjenesten for Norge

«For et barn er oss født, en sønn er oss gitt. Herredømme er lagt på hans skulder, og hans navn skal kalles Under, Rådgiver, Veldig Gud, Evig Far, Fredsfyrste.» Jesaja 9,6

"Komme ditt rike"

Bønner som bæres fram på "BØNNEALTERET" i ditt hjem, i din menighet og i din by...
Copyright © 2008 Oneweb. Alle rettigheter forbeholdes.
Designet av Rabbel Design  |  Utviklet av iProg

Siste nytt

GLOBAL BØNNEDAG 2016 – BØNN FOR DE FORFULGTE

GLOBAL BØNNEDAG 2016 – BØNN FOR DE FORFULGTE

«Husk på dem som er i fengsel, som om dere var fanger sammen med dem, likeså dem som blir mishandlet, for dere har jo selv et legeme!» Heb 13,3 (NB 88)

Dagens bibelord

Forbønn for ledere

Forbønn for ledere

Tips til bønneemner for menighetsledere og andre ledere.

Vitnesbyrd

Jeg lever bare fordi Jesus lever!

Jeg lever bare fordi Jesus lever!

Dette er vitnesbyrdet mitt om hva Jesus har gjort i livet mitt. Jeg har gått fra å være fullstendig isolert fra denne verden, til å få livet i gave igjen av Jesus Kristus.

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (29)