Bønnetjenesten for Norge > Artikler > Jesus kommer snart
Jesus kommer snart

Jesus kommer snart

Forventingen om Jesu snare komme er mer aktuell enn noen sinne, og vi trenger å beholde troen på at vi kan gjøre en forskjell.

"Hvem er da den tro og kloke tjener som hans herre har satt over sine tjenestefolk for at han skal gi dem mat i rett tid. Salig er den tjener som hans herre finner i ferd med å gjøre dette, når han kommer. Sannelig jeg sier dere: Han skal sette ham over alt han eier." Matt 24,45-46

Gi det videre
Jesus kommer snart og Han ønsker at vi skal gi videre det vi har fått. Vi skal gi videre våre "to fisker og fem brød", slik at det vi har kan bli en velsignelse for mange mennesker. Selv om det kan virke lite, vil det med Jesu velsignelse gjøre en større forskjell enn vi hadde trodd. Bevisstheten om Jesu gjenkomst burde gjøre oss enda mer ivrige til å nå ut med de gode nyhetene og gjøre disipler. Ikke i egen kraft, men med den kraft som Ånden gir.

Hører vi det vekkende ropet fra himmelen?
Hører vi kallet til å forberede Jesu andre komme? Eller vil vi ha det på vår egen måte, og heller følge verden?

"Men den onde tjener sier i sitt hjerte: Det varer lenge før min herre kommer! og han gir seg til å slå sine medtjenere, og eter og drikker med drankere," Matt 24,48-49

Hvis vi leser videre, så skjønner vi at konsekvensen av en slik tankegang er fullstendig ødeleggende.

Alle trenger å utfordres
Vi trenger alle å utfordres av Han som vil oss det beste. La oss reise oss fra små eller store kompromiss og gå videre mot alt det Herren har for oss.

"Dersom vi bekjenner våre synder, er han trofast og rettferdig, så han forlater oss syndene og renser oss fra all urettferdighet." 1 Joh 1,7

Tekst: LAO

 

 

Skrevet av: arne 2015-01-28 21:41:00
Skriv ut
Les relaterte artikkler: Artikler

Har du vært inne på benorge.com?

Det meste som skjer på nett, skjer på vår nye adresse www.benorge.com.

Reis et bønnealter

I hjem og menighet – I HVER BY I NORGE

Julehilsen fra Bønnetjenesten for Norge

«For et barn er oss født, en sønn er oss gitt. Herredømme er lagt på hans skulder, og hans navn skal kalles Under, Rådgiver, Veldig Gud, Evig Far, Fredsfyrste.» Jesaja 9,6

"Komme ditt rike"

Bønner som bæres fram på "BØNNEALTERET" i ditt hjem, i din menighet og i din by...
Copyright © 2008 Oneweb. Alle rettigheter forbeholdes.
Designet av Rabbel Design  |  Utviklet av iProg

Siste nytt

GLOBAL BØNNEDAG 2016 – BØNN FOR DE FORFULGTE

GLOBAL BØNNEDAG 2016 – BØNN FOR DE FORFULGTE

«Husk på dem som er i fengsel, som om dere var fanger sammen med dem, likeså dem som blir mishandlet, for dere har jo selv et legeme!» Heb 13,3 (NB 88)

Dagens bibelord

Salvelsens hemmelighet og betydning

Salvelsens hemmelighet og betydning

"Gud salvet Jesus fra Nasaret med Den Hellige Ånd og kraft, han som gikk omkring og gjorde vel og helbredet alle som var underkuet av djevelen, fordi Gud var med ham." (Ap.gj.10,38)

Vitnesbyrd

Jeg lever bare fordi Jesus lever!

Jeg lever bare fordi Jesus lever!

Dette er vitnesbyrdet mitt om hva Jesus har gjort i livet mitt. Jeg har gått fra å være fullstendig isolert fra denne verden, til å få livet i gave igjen av Jesus Kristus.

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (26)