Bønnetjenesten for Norge > Siste nytt > Global Bønnedag 2015 - fokus på frihet
Global Bønnedag 2015 - fokus på frihet

Global Bønnedag 2015 - fokus på frihet

«Rop til meg, og jeg vil svare deg, jeg vil forkynne deg store og ufattelige ting, ting som du ikke kjenner.» Jeremia 33,3


Hvor stor er din Gud?

Hva er din Gud i stand til å gjøre? Det er tid for å be ut fra hvor stor og god Gud er, framfor å be ut fra vår erfaring og våre begrensninger. Hjertet i Global Bønnedag er 2 Krønikebok 7, 14 og der handler det om en hjerteforandring hos Guds folk: «Og så mitt folk, som er kalt ved mitt navn, ydmyker seg og ber og søker mitt ansikt og omvender seg fra sine onde veier, da vil jeg høre i himmelen og tilgi deres synd og lege deres land.» (2 Krøn. 7,14) I vekkelsen i Wales ba de: «Bøy kirken og frels verden!» Når menigheten kommer i rett hjerteforhold til sin Herre, vil verden bli nådd med vekkelse og innhøstning.


Frihet for fanger og undertrykte

Årets nasjonale tema for Global Bønnedag er frihet for fanger og undertrykte. Vi ønsker å sette fokus på de store utfordringene som det moderne slaveriet representerer. Alle som deltar utfordres til å løfte dette fram, og be om frihet for alle de som er fanget i dette.


Bønneguiden 2015

Bønneguiden er et meget bra redskap for fokusert, målrettet bønn. Den kan lastes ned som tekstversjon (pdf) på www.globalbonnedag.no. Det blir ikke mulig å skaffe seg Bønneguiden 2015 som hefter i år, men det jobbes med å fullføre en APP for Android-telefoner der man kan få Bønneguiden lett tilgjengelig på mobilen.


Global Bønnedag/Global Day of Prayer er et fleksibelt opplegg og man kan enkelt tilpasse det til eksisterende pinsemarkeringer/møter. Man velger hvor mye man vil være med på, og hvor mye man vil gjøre ut av det. Bli med på årets markering.


For mer info og registrering, gå inn på www.globalbonnedag.no.


Viktige datoer:
14.-23. mai:10 dager med bønn

24. mai: Global Bønnedag

Fra 25. mai:Dager med velsignelse


Global Bønnedag støttes av Nasjonalt bønneråd.


Tekst: Lennart Olsen


Skrevet av: arne 2015-03-23 22:22:00
Skriv ut
Les relaterte artikkler: Siste nytt

GLOBAL BØNNEDAG 2016 – BØNN FOR DE FORFULGTE

«Husk på dem som er i fengsel, som om dere var fanger sammen med dem, likeså dem som blir mishandlet, for dere har jo selv et legeme!» Heb 13,3 (NB 88)

Bønn for familien og sunn identitet

I dag 7.8. starter vi med 40 dager ekstra bønnefokus på bloggen vår.

Benorge.com

Den nye nettsiden vår som vi lanserte for en tid tilbake er den som har mest aktivitet. Benorge.no vil ha mindre aktivitet.

Ønsker dere besøk av Bønneskolen?

Bønneskolen er et tverrkirkelig tilbud som både nye troende og erfarne kristne kan få utbytte av.
Copyright © 2008 Oneweb. Alle rettigheter forbeholdes.
Designet av Rabbel Design  |  Utviklet av iProg

Siste nytt

GLOBAL BØNNEDAG 2016 – BØNN FOR DE FORFULGTE

GLOBAL BØNNEDAG 2016 – BØNN FOR DE FORFULGTE

«Husk på dem som er i fengsel, som om dere var fanger sammen med dem, likeså dem som blir mishandlet, for dere har jo selv et legeme!» Heb 13,3 (NB 88)

Dagens bibelord

Gjør som Josva

Gjør som Josva

Guds Ord hjelper oss inn i Guds gode framtid.

Vitnesbyrd

Jeg lever bare fordi Jesus lever!

Jeg lever bare fordi Jesus lever!

Dette er vitnesbyrdet mitt om hva Jesus har gjort i livet mitt. Jeg har gått fra å være fullstendig isolert fra denne verden, til å få livet i gave igjen av Jesus Kristus.

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (17)